Oficijelni odnosno zvanični multimedijalni sadržaj ArmA2 & ArmA3 Srbija Kluba možete pratiti preko ovog sajta. Važna napomena: ArmA2 & ArmA3 Srbija Klub ima i fejsbuk stranicu koja je registrovana pod ovom internet adresom (kliknite na link). Pored ove internet adrese postoji i forum našeg kluba je zaveden pod www.ofpsrbija.co.nr.

Ostale web stranice ili druge adrese na raznim društvenim mrežama nemaju nikakve veze sa ArmA2 & ArmA3 Srbija Klubom niti sa ArmA2 ili ArmA3 Srbija modom, a na nekim web adresama se čak tendenciozno plasiraju neistine da su neki drugi modovi zapravo prve srpske modifikacije za ArmA2 ili ArmA3 naslove što naravno nije tačno i što se vrlo lako može ustanoviti po datumu osnivanja ovog kluba koji postoji od 2011. godine, kao i po datumu objavljivajna i ArmA3 Srbija moda.

Ova napomena je napisana zbog velikog broja internet plagijata u vidu raznih web sajtova ili adresa na društvenim mrežama koje se predstavljaju kao deo ArmA2 i ArmA3 Srbija Kluba iako sa njim tj. nama nemaju nikakve veze. Takodje ima i onih koji se po internetu predstavljaju sa Arma2 ili ArmA3 Srbija modom kao svojim modom pa čak isti koriste na svojim ArmA2 ili ArmA3 serverima za igranje i promociju bez navođenja da se radi o sadržaju ArmA2 & ArmA3 Srbija Kluba. Zbog ovoga savetujemo oprez.  


    

Najnovija dešavanja vezano za naš klub ili mod možete pratiti samo preko ovog sajta
                                                                 Copyright © 2011-2016 ArmA2 & ArmA3 Srbija Klub All Rights Reserved.